REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA

 
 Reinkarnációs utaztatásaim naplója - Bevezetés


Különös érzékelni a reinkarnációs utaztatásban lévő ember energiáját és külön a lélek energiáját.
Mikor lefekszik az illető, az első pár percben még érzek körülötte zavaros energiákat, majd egyszercsak hirtelen beköszönt a békés csend. Valami kikapcsol...
Cikk olvasása

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/08/reinkarnacios-utaztatasaim-naploja.html

Brigi utazása az indiános előző életébe - 1. bejegyzés

 "...A másik törzsben meglátott egy fiút, aki nagyon vonzotta, így írta le: "összeakadt a szemünk", szinte világított a szeme számomra." Évek múlva, mikor ez a fiú már a férje lett, támadások érték a törzset. Néhányan útnak indultak, hogy keressenek a törzs számára új és biztonságos lakóhelyet, köztük volt a férje is. Ő magát ekkor állapotosként érzékelte. ..."
Bejegyzés olvasása

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/10/brigi-utazasa-az-indianos-elozo-eletebe.html"...Edit korábbi utaztatásai alkalmával már egy kis betekintést nyertünk egy középkori életébe, ahol férfiként élt. Mintha ez az élet lett volna az, ami jelenleg számára a legfontosabb üzenet és legerősebb "oldanivaló".
A vezetett meditációm szövegétől eltérően mindig mást látott, egy függőleges korláton ereszkedett lefelé, nagyon mélyre és a sötétségbe. ..."
Bejegyzés olvasása

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/11/szabadulas-egy-600-eves-tehertol.html


Zsófi 12. századi indiános élete férfiként - ikerláng utazás - 3. bejegyzés

"...Zsófi utazása azzal kezdődött, hogy meglátott egy sötét, hosszú hajú 25 év körüli lányt egy tó partján állva.
Hirtelen azt gondoltam, önmagát látta meg ebben az életében, de váratlanul kitörtek belőle a könnyek és azt mondta: "hogy mennyire szeretem ezt a lányt!"..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/11/ikerlang-zsofi-12-szazadi-indianos.html

Ildikó reinkarnációs utazása - Azok a régi horvát életek...és egy kis Atlantisz - 4. bejegyzés

Ildikó írásban összegezte az utaztatásán tapasztaltakat: 
"... Férjhez mentem és sok gyermekem született. Ott éltem a faluban a családommal, ahol felnőttem, és a gyógynövények ismerete által gyógyítottam a faluban élő embereket, ha hozzám fordultak segítségért. 

Amikor járvány ütött ki a faluban, a férjemmel együtt igyekeztünk segíteni az embereknek, én a gyógyító tudásommal a betegeknek, ő pedig a családtagoknak szeretettel, megértéssel, támogatással. 

Úgy éreztem, az akkori férjem az elsődleges lelki társam, az ikerlelkem. ..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/12/ildiko-reinkarnacios-utazasa-azok-regi.html

Melitta utazása - Egy királynő és egy szegény asszony szeretet leckéi - 5. bejegyzés

"... Nem volt szoros viszonya a fiával, távolinak érezte, dadusok nevelték, az uralkodónak nem illett érzelgősködni és túlzottan belefolyni a gyermeknevelésbe.
A királynő erőt sugárzó tartása mögött mélyen hatalmas érzések, rengeteg szeretet és fájdalom rejtőzött, nem mutathatta ki, mélyre kellett zárnia és úgy tűnik sikerült is... pár száz évre. ..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/12/melitta-utazasa-egy-kiralyno-es-egy.html

Hajni utazása - huszár élet, szerelmek, Atlantisz, szellem ikertesó fénybe segítése 
 ...na és egy kis galaktikus találkozás ;-) - 6. bejegyzés

Hajni írásban összegezte tapasztalatait, a tartalomból:
 1822 - Miklós, a magyar huszár 
1600-as évek - "halálos szerelem"
1700-as évek - Életeken átívelő szerelem
 Betekintés Atlantiszba 
 Szellempuszi egy Hajnit "megszálló" lélektől, az ikertestvérétől :)
 Marek egy másik galaxisból, aki a bal vállamon "lakott"

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2016/12/hajni-utazasa-huszar-elet-szerelmek.html

"Klári párkapcsolati problémái miatt jelentkezett reinkarnációs utazásra.
25 éve él házasságban, a férje iránti vonzalom mellett már az első találkozásuk óta érez egyfajta megmagyarázhatatlan taszítást is. ...
Klári gyanakvó, túl bizalmatlan és féltékeny, még akkor is, ha tudja, nincs rá oka, bár bevallása szerint az évek alatt már sokat fejlődött ezen a téren. ...
Olyan érzése van, mintha férje korábbi életeik során sokat bántotta volna, és ő tudat alatt ezért akar bosszút állni. A férj pedig ösztönösen a bocsánatkérő, aki mintha jóvá akarná tenni korábbi "bűneit". ..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/01/klari-utazasa-feltekenyseg-bantasok.html


"... Hirtelen egy 35-40 év körüli, meggyötört asszonyt látott meg, Eva-nak hívták. Kérdeztem mi gyötörte így meg? Azt válaszolta: "én".
A férje volt ebben az életben, hatalmas egóval, nem túl kedves stílussal, ahogy ő fogalmazott: "te jó ég, mekkora bunkó voltam." ..." 

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/02/anyai-osztonok-par-szaz-ev-tavlatabol.html

"...  Az egész utazásban minden jó, de a legjobb a Fény. Ahogy pulzál, ahogy vezet, ahogy gyógyít az energiája, ahogy feltölt és hogy rájöttem a csatornára csatlakozni vezető nélkül, azt hiszem ez a Teljesség egy része. Már adni is merek belőle, vadidegeneken tesztelem, hogy hatok. ..."
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/03/leticia-utaztam-ujra-de-jo-cimu.html

"Viola az ikerlángja miatt szeretett volna utazni.
A "kezdetekről" kérdeztem mindenféle elvárás nélkül, hol és hogyan kezdődött a történetük. Nézzük, hová jutunk:
Viola szárnyas lényeket lát, vagyis egy lényt két szárnnyal és két fejjel. Nincsenek kezei és lábai vagy bármi olyan, ami az emberre hasonlít.
A szárnyak néhol áttetszőek, ahol pedig nem, ott "kékes".
A két fej, az arcok hasonlítanak a mostani arcukhoz, az ikerláng és az ő arcához. ..."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/03/viola-utazasa-lelekparok-ketfeju.html


"Erika nemrég veszítette el kisfiát. Annak reményében keresett meg, hátha az utaztatás által választ kap a kérdéseire: Vajon kisfia a halálával egy karmikus adósságot törlesztett? Ezt tényleg így tervezte, eddig akart élni?"

https://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/07/egy-edesapa-latogatasa-mennybol.html
 
Anett utazása - Első találkozás az ikerlánggal - 12. bejegyzés 

Anett maga írta le találkozásunk történetét, felismeréseit és reinkarnációs utazásának tapasztalatait...:
 "Jött egy alak... egy férfi alak. Nem látszódott belőle semmi. Aztán hirtelen „fájni” kezdett a karom, erős bizsergést éreztem a nyakamban. Az alak szomorú volt. Éreztem. Nem akart beszélni velem, Szilvia tanácsára megfogtam a kezét, úgy megnyugodott. ..."
Bejegyzés olvasása

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/08/anett-utazasa-elso-talalkozas-az.html
  "El kellett telnie pár napnak, hogy össze tudjam szedni a gondolataimat... A végtelen béke és nyugalom érzése, a volt életeim közel kerülése más emberré tett. Sok mindent megértettem a jelenlegi életemben. Megerősítésre került, hogy igenis tovább kell hallgatni a megérzésekre, mert azok visznek a helyes irányba."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/09/az-egyik-legizgalmasabb-utaztatasom.html

"Az utazásokon való részvétellel teljesebbnek érzem magam és már tudom, hogy a legfontosabb a szeretet. A lelkek alapvetően szeretik egymást és nem állnak harcban egymással. Már tudom, hogy nem érdemeltem meg azt sem, hogy egyedül éljek egy életen át család nélkül, valamint hogy én is lehetek boldog. Ezt az életet is még megváltoztathatom. Hiszem belül él bennem egy anya, aki eddig nem mert előjönni, mert kétségei voltak. De ez most talán megváltozott…"

"A sorsomat én alakítom" - Ildikó utazása

" Annyira szomorú volt ez a történet, hogy szinte kifakadt belőlem: "fogadjunk, hogy van ebből az életből egy pozitívabb verzió is egy párhuzamos világban!"Ildikó lapozgatni kezdett bent "emlékei" között és valóban talált egy ilyen világot, majd kértem, nézzünk bele a dolgok ottani alakulásába. :)"Reinkarnációs utazáson résztvevők tapasztalatai:


"Nagyon szépen köszönöm a tegnap esti foglalkozást! Egy élmény volt...vagy inkább több. :)
Nagyon intenzív. Nagyon tetszett. A foglalkozáson felül pedig örülök, hogy megismerhettelek! :)
Sokszor figyeltem meg magamon, hogy különböző emberek társaságában másképp érzem magam, mást hoznak ki belőlem - szerintem mondanom sem kell, hogy a Te társaságodban teljesen fel tudtam szabadulni, nagyon jól éreztem magam - biztos vagyok benne, hogy ezért is sikerült ennyire jól a regresszió, vagy betekintés... :) "
Sz. Ervin


"Fantasztikus élmény volt veled az utazás. Úgy érzem, hogy most tényleg tudok hinni bizonyos dolgokban és lehetőségekben és magamban. Bár az elmúlt napok lelkileg nagyon hullámzóak voltak, a jó kedv és sírás váltogatta egymás. :) Köszönet mindenért. Szeretnék még visszamenni hozzád."
Zs. KlaudiaNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése