ANGYALI JÓSLÁS ÉS KÖZVETÍTÉSÚTMUTATÁS ÉS JÓSLÁS ANGYALKÁRTYÁKKALAz angyalkártyák hasznos és hatékony segítséget jelentenek az angyalokkal, arkangyalokkal, felemelkedett mesterekkel való kommunikációban.
Az angyalkártya nem klasszikus jóskártya, nem olyan konkrét eseményeket, történéseket jelez, mint a cigány vagy tarot kártya, bár ez is előfordul, de inkább olyan útmutatásokat, tanácsokat közvetítenek felénk, amelyeken érdemes elgondolkodni, hiszen segítséget szeretnének nyújtanak ahhoz, hogy haladhassunk előre az utunkon és egyre teljesebbé, boldogabbá, egészségesebbé és szeretetteljesebbé váljunk.


Állok rendelkezésére bárkinek teljes szívvel, aki úgy érzi angyalai és a vezettetés hozzám irányította.
 
 
Szakterületek:

Szerelem - Párkapcsolat - Ikerláng
Család - Otthon
Különleges gyermekek: Indigó, Kristály- és Szivárványgyermekek
Egészség
Energia - Rezgés növelés
Pénz - Anyagiak
Házi kedvencek
Karrier - Munka
Sors - Életút - Életcél
Spirituális fejlődés
Önismeret
Energetikai védelmek
Rezgésnövelés, azaz a szeretni tudás képességének növelése, önszeretet és önbizalom növelés

 
 
Jelentkezés


Az angyalkártyás jóslás és tanácsadás lehetséges skype-on vagy személyesen!

Igény esetén kérheted e-mail formájában vagy levélben is, ha úgy könnyebbnek érzed, de ha ezen írásos formákat választod, kérlek, írj egy pár soros összefoglalót magadról és a kérdéses helyzetről.

Személyesen a meghirdetett konzultációs napokon állok rendelkezésre, de természetesen a konzultációs napokon kívül is lehetséges bejelentkezés!Díjak


Személyes angyalkártyás útmutatás és tanácsadás

10.000 Ft /alkalom/  1 óra
15.000 Ft / alkalom/  1,5 óra 
20.000 Ft /alkalom/  2 óra
(Személyesen fizetendő)


Skype -  angyalkártyás útmutatás

7.000 Ft/alkalom/  fél óra
10.000 Ft/alkalom/  1 óra
15.000 Ft/alkalom/  1,5 óra
20.000 Ft/ alkalom/ 2 óra
(Előre utalással fizetendő)


E-mail és levél  - angyalkártyás útmutatás

10.000 Ft (kb. 4 A/4 oldal terjedelmű)
15.000 Ft (kb. 6 A/4 oldal terjedelmű)
 (Előre utalással fizetendő)Bejelentkezés menete


1. Első lépésként kapcsolatfelvétel céljából küldd el jelentkezésedet az alábbi űrlap segítségével:


Név:*

E-mail cím:*

Telefonszám:

Számlázási cím:

Válassz az angyalkártyás útmutatás típusai közül:*
Személyes

Skype

E-mail

Postai levél

Megjegyzés:2. Visszaigazolásként rövidesen küldök Neked egy megerősítő e-mailt arról, hogy megkaptam jelentkezésed és leírom a banki utalással kapcsolatos adatokat.  (abban az esetben, ha nem személyesen találkozunk)

3. Amint az átutalás megérkezett a bankszámlámra, mielőbb felveszem veled ismételten a kapcsolatot, hogy egyeztessük a mindkettőnk számára megfelelő időpontot.

Skype elérhetőségem: aranykapum

(Dr. Dankó Szilvia)


    

Kapcsolatom az angyalokkal

Tizenéves koromban érzékeltem először a kapcsolatot az angyalokkal, amikor egy könyvesbolti nézelődés alkalmával a figyelmemet és vonzódásomat erőteljesen az angyalkártyák felé irányították. Az évek során közel egy tucat kártyacsomagot gyűjtöttem össze. 
Ezek az angyalos kártyapaklik eléggé különleges módon érkeztek meg hozzám, ugyanis belül, mély és szűnni nem akaró érzésekben kaptam időnként jelzéseket, hogy látogassak el ismét a könyvesboltba, hiszen megjelent egy új angyalkártya. 
Képtelen voltam ellenállni az egyre erősödő és napokon át tartó érzésnek, ezért hallgattam rá és meglepetésemre valóban mindig ott volt az új pakli a polcokon, ahányszor az érzés hatására útnak indultam. 

A kártyákkal, azokon keresztül (is) az angyalokkal szoros kapcsolatom alakult ki az évek során, gyakran kaptam iránymutatást, ha bizonytalan voltam vagy elakadtam és gyakran erősítették meg a megérzéseimet is, majd egyre több embert vezettek hozzám, akik szintén hasznos segítségként értékelték az angyalkártyás "útmutatást". 

Ha esetenként azonnal nem is volt érthető vagy látszólag nem lehetett hová tenni az üzeneteiket, néhány hónap elteltével mindig összeállt a kép. 
Létezésükben nem kételkedtem soha, hiszen rengeteg bizonyítékkal, jellel és pontos előrejelzéssel szolgáltak már számomra. 

Az életcélok pakliban minden alkalommal kihúztam azt a lapot, ami arra utalt, hogy az angyalkártyákkal és angyalokkal komolyabban, vagyis hivatásszerűen is foglalkoznom kell. Megtettem, hiszen elég különleges módon sodortak ebbe az irányba, amikor eljött annak az ideje és ez az út egyre boldogabbá tesz, valóban az én utam.

 A legnagyobb öröm számomra, ha segítő kezet nyújthatok és hozzájárulhatok a hozzám fordulók boldogságához. 

Az angyalok mindig segítenek, de fontos, hogy kérjük a segítségüket, hiszen a szabad akarat törvénye elsődleges számukra, így nem avatkozhatnak be kérés nélkül. Természetesen nem tudják minden vágyunkat valóra váltani, hiszen vannak az életünkben szükségszerű megtapasztalások is, de ezeket a megtapasztalásokat segíthetnek igazán angyali szemszögből átlátni és ezáltal könnyedebben túljutni a megélésükön. 

 Ha a segítségüket kérjük, ne felejtsünk el figyelni a válaszokra, amelyek többek között erősödő és ismétlődő érzésekként, intuícióként, álom formájában vagy többféle külső "jelként" is megérkezhetnek (pl. számok). Kreativitásuk és leleményességük határtalan, nem beszélve a humorérzékükről. ;-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése