ELŐZŐ ÉLETEK - REINKARNÁCIÓReinkarnációs utaztatásról információk és bejelentkezés:


 

  Cikkek - Információk 

 

 REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA

A reinkarnációs utaztatások nagyon érdekesek és tanulságosak szoktak lenni, ezért érzéseimet követve úgy döntöttem, egy blogsorozat keretében megosztom veletek az általam vezetett és dokumentált eseteket. :)

>>> Esetek, történetek olvasása <<<

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/p/reinkarnacios-utaztatasaim-naploja.html

A színtér változik, a szereplő ugyanaz! - utazás az előző életekbe 
INTERJÚ - Megjelent a Fanny magazinban és az Astroneten   

"Vajon valóban létezhet reinkarnáció? Hogyan nyilvánulhatnak meg az előző életekből hozott tapasztalatok a jelenben? Dr. Dankó Szilviával beszélgettünk! "
Cikk olvasása

 http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2017/09/a-szinter-valtozik-szereplo-ugyanaz.html

Öreg lélek vagy?

" Miből tudnánk megmondani, hogy öreg lelkek vagyunk-e? A viselkedésünk és a jellemvonásaink különböznek? Milyen jeleket keressünk, melyek segíthetnek a különbségek észrevételében? "...
 
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2015/09/oreg-lelek-vagy.html4 jel, hogy nem ez az első életed a Földön

"...Hogyan lehet megmondani, hogy már éltél ezelőtt a múltban? Különböző módjai vannak, hogy megtudd, éltél-e korábban a Földön. Meglátogathatsz egy hipnoterapeutát, és kaphatsz egy elmúlt élet regressziót, meditálhatsz, és intuitív módon megérezheted, hogy már éltél korábban, vagy fontolóra veheted személyiséged néhány jellemzőjét, melyek arra engednek következtetni, hogy már éltél itt ezelőtt. Íme 4 jel, hogy nem ez az első földi életed: ..."  
4 jel


Módosult tudatállapot és reinkarnációs emlékeink felidézése

 "...Ebben a tudatállapotban mások az agyhullámok, másképp működik a test. Nyugodtabbak leszünk, a figyelmünk beszűkül, az érzékszervek észlelése, a gondolkodás logikája megváltozik, a problémákat kívülről is képesek vagyunk megvizsgálni, és az ellazulással a terapeuta hozzásegít a belső öngyógyító folyamatok beindításához...." Cikk olvasása
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2015/05/modosult-tudatallapot-es-reinkarnacios.html


"§1. Ön kap egy testet. Ez a test új és egyszeri. Senki más nem kapja ugyanazt a testet.
§2. Ön kap egy agyat. Ajánlatos ezt értelmes módon használni, de ez nem előírás.
§3. Ön kap egy szívet. A legjobb eredményeket akkor éri el, ha agyát és szívét kiegyensúlyozva használja.
§4. Leckéket is kap. Senki más nem kapja pontosan ugyanezeket a leckéket és senki sem vállalhatja át Öntől ezeket...."  
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2015/01/reinkarnacios-szerzodes.html

 

  Reinkarnációs utazáson résztvevők tapasztalatai:"Az utazás óta sokkal energikusabbnak és életvidámabbnak érzem magam, és valahogy sokkal erősebb a hitem abban, hogy a középpontomban tudok maradni, ahol nyugalom van!
Hálásan köszönöm! ❤
Ildikó"


A reinkarnációs utaztatáson érzett, látott és hallott tapasztalataim elindítottak bennem valami csodálatos változást. Sok mindenre rávilágított és sok mindenben megerősített.
Egyre jobban vagyok nap, mint nap, ezért gyakran eszembe jutsz és tudom, hogy ezt nagyrészt Neked és a reinkarnációs meditációnak köszönhetem. Hála érte ezerszer is!
Sok gyógyítóval, jóssal és mesterrel találkoztam már, de te igazán hiteles és tehetséges vagy! Köszönöm!
K. L.


Eléggé izgultam az utaztatás előtt, de a közvetlenségedtől gyorsan feloldódtam.
Nagyon görcsös és feszengő vagyok, meglepetésemre mégis sikerült ellazulnom a meditáció során. Előző életbe nem, csak a gyermekkoromba sikerült utazni, hiszen a problémáim okai itt voltak elrejtve. Amint peregtek a képek kiskoromból, a családomról, eseményekről, emlékeztem mennyire szomorú voltam akkoriban, hiszen nagyon szegények voltunk, nem éreztem, hogy bárki is szeretne, és az iskolában is mindig csúfoltak. Az aranyfényben képes voltam olyan szeretettel átölelni a szüleimet, mint még soha, és éreztem végre az ő szeretetüket is. Férfi létemre sírtam a gyönyörűségtől, pedig már hosszú évek óta nem sikerült sírnom, még egy közeli családtag temetésén sem! Köszönöm az élményt és a segítséget!
H. Viktor


További tapasztalatok reinkarnációs utaztatáson résztvevőktől:


 

Reinkarnációs utaztatásról információk és bejelentkezés:Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése