ÍRÁSAIM


 
 Az önszeretet előnyei 30 pontban

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2015/07/az-onszeretet-elonyei-30-pontban.html
 


http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2015/10/level-tolem-magamhoz-hogy-sose.html
 

Aktuális energiák és hatások - Lelki összegző 

..."Valamelyik nap ezzel a mondattal a fejemben ébredtem:
"Talán benned is egyre nagyobb ellenállásba ütközik az "ellenállás"...
Gondoltál rá, hogy talán ez így van rendjén?"
...Folytatás
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2015/05/aktualis-energiak-es-hatasok-lelki.html
 
 Tanulj meg megbocsátani és teremts vele egy új világot

"...Mivel mindenki tanuló, nincs olyan ember, akinek ne járna megbocsátás, és ez önmagunkra ugyanúgy vonatkozik. Hibáznunk kell ahhoz, hogy fejlődhessünk és tanuljunk, nevezhetjük ezeket elrugaszkodási lehetőségeknek az egyre boldogabb, jelenben töltött pillanatokból álló jövő felé.

Mélyen belül békére vágyunk, de mindig érnek bennünket újabb csalódások, fájdalmak, sérelmek, amelyek kibillentenek, a legfontosabb viszont ezek megértése és elengedése, megtanulni megengedni nekik, hogy átsuhanjanak rajtunk, anélkül, hogy elnyomnánk azokat magunkban."

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/07/tanulj-meg-megbocsatani-es-teremts-vele.html

13 tipp, hogyan teremtsd meg azt, ami neked is jár

http://daisyaranykapu.blogspot.com/2014/05/13-tipp-hogyan-teremtsd-meg-azt-ami.html

Az élettől elvárt, szerintünk számunkra járó és kiérdemelt jutalom előfordulhat, hogy sokáig várat magára, miközben türelmünket folyamatosan próbára teszi.
Igyekszünk pozitívak lenni, helyesen cselekedni, esetleg még hálát is adni néha azért, amink van, mégsem érezzük úgy, hogy az élet túl kegyes lenne hozzánk, és az univerzum sem azt adja, amit elképzeltünk.
A várva várt jutalom megérkezésének egyik hátráltató ereje maga az arra való várakozás, mert amikor várunk, kivetítjük magunkat a jövőbe, abban találunk kapaszkodót, miközben vágyódunk valami után, hiányolunk valamit az életünkből.
...Folytatás 
 
A rezgésemelés tudatos módszerei I. - Hergeld magad szeretetre! 

"...Amikor félünk, akkor elfelejtünk szeretni, szívvel látni és csak a fa aljánál kuporgunk.
A félelemből felrugaszkodva, végigjárjuk a még félelmekből eredő, de már egyre szívnyitogatóbb emberi érzések színes kavalkádját, kapunk közben jó néhány pofont, majd eljön az idő, mikor pofonok helyett sűrűsödő felismeréseket és tisztuló kommunikációt tapasztalunk lelkünktől, megtanulunk együttműködni vele, vagyis megtanulunk egyre tartósabban rákapcsolódni a Forrásra = megtanulunk szeretni...."
Folytatás
Nekem általában mindig igazam van! A konfliktusok valódi okai

 Jogosan felmerülhet a kérdés, miféle emelkedés ez? Szétnézve körülöttünk mindenhol csak káosz, idegeskedés, viták, problémák? Az egyre mélyülő és hatalmasodó érzéseinket, a sokszor már elviselhetetlen stresszt, fokozódó egyéni és globális válságot, harcokat nem biztos, hogy elsőre emelkedésnek látjuk vagy képesek vagyunk akként megélni.
Itt az ideje szoktatnunk magunkat ahhoz a gondolathoz, hogy minden energia. Ez már nem hit kérdése, hanem tájékozottsági. El kell kezdeni inkább energiaként gondolni magunkra is, mint „fizikai testként”. Fizikai testünk - amivel sokáig azonosultunk – énünknek és valóságunknak csak egy nagyon kicsinyke része. Azért is fontos ezt egyre mélyebben tudatosítani, hogy megérthessük, miért alkalmaznak az emberek annyi erőszakot egymás ellen, miért vannak viták és harcok? ...Folytatás
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/05/nekem-altalaban-mindig-igazam-van.html
A mások fölötti uralom módszere mindegyikünk számára azonos azzal, amit gyerekkorban használtunk, ha magunkra akartuk vonni a figyelmet, azaz magunk felé akartuk irányítani az energiát. Mindannyian ennél a módszernél rekedtünk meg, ezt a jelenetet ismételgetjük újra és újra, anélkül, hogy tudomásunk lenne róla.
Mindenkinek vissza kell térnie a múltjába, a gyerekkorba, a családhoz, spirituális szempontból kell újraértelmeznie gyermekkori élményeit, hogy felkutathassuk, hogyan alakult ki ez a szokás és kiderüljön, kik is vagyunk valójában. Hozzátartozóink szintén játszották a saját drámájukat, energiát próbáltak kinyerni belőlünk, gyerekekből, nekünk pedig ki kellett alakítanunk saját stratégiánkat az energia visszaszerzésére, hiszen saját drámánkat mindig a családtagokhoz fűződő kapcsolatainkban fejlesztjük ki. ... Folytatás
  

A gyógyuláshoz vezető úthoz hozzátartozik a betegséghez és fájdalmakhoz való ragaszkodás feladása.
Elsőre talán furcsán hangzik és azt gondolnánk, senki sem ragaszkodik a betegségéhez, problémáihoz, miért is tenné? Nem tudatosan, de mégis ezt tesszük, aminek egyik jele, ha a betegség vagy az adott fájdalom állandósulni látszik és különféle kellemetlen közérzetekkel társul.
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/11/ertelmetlen-harc-betegseg-es-testi.html
 

A világegyetemben a legnagyobb rend uralkodik, egyedül talán csak a mi fejünkben nem, de a rendbetétel kedvéért nézzünk néhány példát, amelyekből megtudhatjuk mitől nő a nő és mitől férfi a férfi, mitől váltak azzá, amik és hogyan billenthetőek ki egy kicsit saját szerepükből az "összerezonálás" kedvéért... Folytatás
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/10/a-ferfi-es-no-misztikuma.html
 

Az ember akkor kezd rálépni a tudatosság végtelen útjára, amikor el tudja engedni és eldobja azt a téveszmét, miszerint életében ő csak a körülmények és mások áldozata, amikor ráeszmél, hogy eddig mások irányították és átveszi a kormányzást, szabaddá válik, majd emlékezni kezd, hogy ez az, ami igazán természetes és „veleszületett”. ...Folytatás
http://daisyaranykapu.blogspot.com/2014/04/eletunk-tudatallapot-tukreben.html
 
További írásaim:
VERSEK-GONDOLATOK


IDÉZETEK
A fenti tartalmak szerzői jogvédelem alatt állnak. 
Másolásuk, vagy másik weboldalon való publikálásuk csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése