CSALÁD - PÁRKAPCSOLAT
 A férfi és nő misztikuma

"A világegyetemben a legnagyobb rend uralkodik, egyedül talán csak a mi fejünkben nem, de a rendbetétel kedvéért nézzünk néhány példát, amelyekből megtudhatjuk mitől nő a nő és mitől férfi a férfi, mitől váltak azzá, amik és hogyan billenthetőek ki egy kicsit saját szerepükből az "összerezonálás" kedvéért."
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/10/a-ferfi-es-no-misztikuma.html
 
9 tipp a boldog párkapcsolathoz

Egy boldog párkapcsolat kialakítása és fenntartása komoly munkát igényel, bármennyire is próbálnak mást sugallni a romantikus filmek...
A boldog párkapcsolatnak nincsen „titka”, hanem mint az élet minden más területén, itt is napi szokások kialakításával érhetjük el a legjobb eredményeket. Tanuld meg ezeket, és garantáltan sokkal boldogabban fogtok élni.
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/10/9-tipp-boldog-parkapcsolathoz.html

Legnagyobb tanítónk a párkapcsolat

 A párkapcsolattól a legtöbben szerelmet, szexet, kalandot, házasságot, lelki békét vagy valami hasonlót várnak. Pedig két ember meghitt viszonya, szoros együttélése a legkomolyabb spirituális tanulási lehetőség lehet, ha megengedjük – és ha tudunk élni vele. Miért olyan nehéz jól működő kapcsolatot kialakítani és fenntartani?
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/07/a-legnagyobb-tanitonk-parkapcsolat.html1 megjegyzés:

  1. Köszönöm szépen ezeket a tanításokat! Valahol tudom mindezeket, mégis jó volt így tudatosan elolvasni, értékelni önmagamat, hol is tartok, és miért is esek még mindig ugyanabba a csapdába, amit az ego követel ki magának :)

    VálaszTörlés