ÖNISMERET

 


 Kommunikáció testbeszéddel
Egy beszélgetés során a kommunikáció csupán egyharmada a szövegből nyert információ, a 65%-a a non verbális jelekből áll össze, vagyis testbeszédből.
Minden a testben létrejött és testen látszó jelnek, mozdulatnak meg van a maga érzelmi jelentése.
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/09/kommunikacio-testbeszeddel.html

Szórakoztató személyiségteszt
Válassz egy szemet , és nézd meg, hogy mit árul el! 
Tovább a teszthez...
http://daisyaranykapu.blogspot.com/2014/05/szorakoztato-szemelyisegteszt-valassz.html
 
 Az indigó teszt

A teszt segíthet kitalálni, hogy Ön indigó gyerek-e vagy indigó burokkal rendelkezik-e, ami azt jeleni, hogy az indigó megjelenik mellékszínként.
Tovább a teszthez...
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/08/az-indigo-teszt.html
 
 10 pont a stabil önbizalomhoz

Hiába tűzünk ki magunk elé hatalmas és inspiráló célokat, ha nem hiszünk abban, hogy képesek vagyunk ezeket megtenni, akkor nem fognak megvalósulni. Elengedhetetlen ezért, hogy addig dolgozzunk az önbizalmunk fejlesztésén, amíg kialakul a magunkba vetett 100%-os hit.
...Folytatás
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2015/01/10-pont-stabil-onbizalomhoz.html
 

A spirituális ébredés tünetei - 51 pontban

Amikor a spirituális fejlődésedben eljutsz egy pontra, egyre több szokatlan, furcsának tűnő dolgot kezdesz tapasztalni mind magadban, mind magad körül. Ezek elsőre akár ijesztőek is lehetnek, pedig teljesen természetes velejárói a folyamatnak. Ezért tartom különösen fontosnak, hogy beszéljek ezekről a “tünetekről”... Folytatás
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/08/a-spiritualis-ebredes-tunetei-51-pontban.html

http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/06/a-csakrak-betegsegei.html
Számtalan fizikai és lelki probléma jelzi, ha nem működik megfelelően a csakrád. Ismerd meg a tüneteket! A hét csakra speciális hely testünkön, ahol különösen érezzük energiáinkat, ahol felvesszük és feldolgozzuk a külvilág impulzusait. A csakrák testünk erőközpontjai, melyek olyan összefüggő rendszert alkotnak, mint a naprendszerünk. ... Folytatás
  
 Az elme és a test nem különálló - A test érzelmi energiaközpontjai
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/05/az-elme-es-test-nem-kulonallo-test.html 
 Milyen gyakran telnek úgy a napjaink, hogy érzünk valamit a testünkben, és megpróbáljuk kitalálni, hogy mi is lehet, de nem igazán találjuk rá a választ? Talán elmegyünk orvoshoz, és elmagyarázzuk, hogy valami történik. Elmondhatjuk, hogy szorító érzést tapasztalunk a vállainkban, fájdalmat a térdünkben, állandó gyomor- vagy hasi problémáink vannak, esetleg fáj a lábunk. Kétségtelen, hogy néha ezek valóban lehetnek fizikai eredetű dolgok eredményei, vagy esetleg annak, amit elfogyasztottunk, de sok minden elmondható a lelki- és érzelmi állapotunkról, és hogy ezek hogyan hatnak fizikai állapotunkra. ... Folytatás


A gyógyuláshoz vezető úthoz hozzátartozik a betegséghez és fájdalmakhoz való ragaszkodás feladása. 
Elsőre talán furcsán hangzik és azt gondolnánk, senki sem ragaszkodik a betegségéhez, problémáihoz, miért is tenné? Nem tudatosan, de mégis ezt tesszük, aminek egyik jele, ha a betegség vagy az adott fájdalom állandósulni látszik és különféle kellemetlen közérzetekkel társul.
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/11/ertelmetlen-harc-betegseg-es-testi.html

 Tested a Lélek temploma

 ...A régi kultúrák még hittek abban, hogy a test a lélek temploma – egy szentséges tér, ahol a Lélek megnyugszik, otthonra talál. Ahol összekapcsolódik önmagával, a saját legigazabb valójával.
Ha a testünket valóban ilyen szentélyként tudnánk kezelni, nem lenne ennyi ön- és testképzavaros ember, és nem lenne ekkora piaca a plasztikai sebészetnek, szépség-, fogyókúra- és gyógyszeriparnak. ...Folytatás
A rezgésemelés tudatos módszerei I. - Hergeld magad szeretetre! 
"...Amikor félünk, akkor elfelejtünk szeretni, szívvel látni és csak a fa aljánál kuporgunk.
A félelemből felrugaszkodva, végigjárjuk a még félelmekből eredő, de már egyre szívnyitogatóbb emberi érzések színes kavalkádját, kapunk közben jó néhány pofont, majd eljön az idő, mikor pofonok helyett sűrűsödő felismeréseket és tisztuló kommunikációt tapasztalunk lelkünktől, megtanulunk együttműködni vele, vagyis megtanulunk egyre tartósabban rákapcsolódni a Forrásra = megtanulunk szeretni...."
Folytatás

  Tanulj meg megbocsátani és teremts vele egy új világot

"...Mivel mindenki tanuló, nincs olyan ember, akinek ne járna megbocsátás, és ez önmagunkra ugyanúgy vonatkozik. Hibáznunk kell ahhoz, hogy fejlődhessünk és tanuljunk, nevezhetjük ezeket elrugaszkodási lehetőségeknek az egyre boldogabb, jelenben töltött pillanatokból álló jövő felé.

Mélyen belül békére vágyunk, de mindig érnek bennünket újabb csalódások, fájdalmak, sérelmek, amelyek kibillentenek, a legfontosabb viszont ezek megértése és elengedése, megtanulni megengedni nekik, hogy átsuhanjanak rajtunk, anélkül, hogy elnyomnánk azokat magunkban."
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/07/tanulj-meg-megbocsatani-es-teremts-vele.html
 
 12 tipp az érzelmi fájdalom gyógyítására

Minden fájdalom üzenetet hordoz. Amikor felismerjük, hogy pontosan mi is a szerepe, beteljesíti küldetését. Majd feloldódik, eltűnik életünkből, miközben rámutat az igazi kincsre, amit a megértéssel járó bölcsesség hordoz. Megtanít arra a leckére, amit meg kell tanulnunk, ezért már nem fogunk többé újra ugyanolyan helyzetet teremteni önmagunk számára. Ez egyszerűnek hangzik, de vajon, hogyan jussunk el idáig?
...Folytatás


 
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése