EGÉSZSÉGTUDATOSSÁG
Ajánlott videó:

A doktornő, aki meglátta a valóságotÁllandóan nassolnál? Ezt jelzi vele a szervezeted
 A nassolás rabjai most megérthetik azt, hogy szervezetük ilyenkor milyen jeleket küld az alábbi útmutató segítségével. A sóvárgás sok esetben a tápanyagok hiányát jelzi.
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/08/allandoan-nassolnal-ezt-jelzi-vele.html

 http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/05/az-elme-es-test-nem-kulonallo-test.htmlMilyen gyakran telnek úgy a napjaink, hogy érzünk valamit a testünkben, és megpróbáljuk kitalálni, hogy mi is lehet, de nem igazán találjuk rá a választ? Talán elmegyünk orvoshoz, és elmagyarázzuk, hogy valami történik. Elmondhatjuk, hogy szorító érzést tapasztalunk a vállainkban, fájdalmat a térdünkben, állandó gyomor- vagy hasi problémáink vannak, esetleg fáj a lábunk. Kétségtelen, hogy néha ezek valóban lehetnek fizikai eredetű dolgok eredményei, vagy esetleg annak, amit elfogyasztottunk, de sok minden elmondható a lelki- és érzelmi állapotunkról, és hogy ezek hogyan hatnak fizikai állapotunkra.
Folytatás
 
http://daisyaranykapu.blogspot.hu/2014/04/gyogyito-es-rakkelto-kemo-illetve.html
Folytatás


  


Szervóra: melyik órában melyik szervünk aktív? 
Folytatás 
http://daisyaranykapu.blogspot.com/2014/05/szervora-melyik-oraban-melyik-szervunk.html
 ...A régi kultúrák még hittek abban, hogy a test a lélek temploma – egy szentséges tér, ahol a Lélek megnyugszik, otthonra talál. Ahol összekapcsolódik önmagával, a saját legigazabb valójával.
Ha a testünket valóban ilyen szentélyként tudnánk kezelni, nem lenne ennyi ön- és testképzavaros ember, és nem lenne ekkora piaca a plasztikai sebészetnek, szépség-, fogyókúra- és gyógyszeriparnak. ...Folytatás
 

A közzétett információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik szakember véleményét!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése