2016. augusztus 24.

Reinkarnációs utaztatásaim naplója - Bevezetés
Sokan kérdezitek, milyen egy reinkarnációs utaztatás.

Úgy látom, sok a félelem és előítélet ezzel kapcsolatban (is), érdekes módon az emberek egy része már hallotta valamikor, valahonnan, valakitől, hogy az utazás veszélyes.

Az utaztatásom módszere egyfajta indiai technikán alapuló mélymeditáció, amivel nagyjából az alvás előtti állapotot idézzük elő.
Már több, mint 2 éve tartok utaztatásokat ezzel a módszerrel, de veszélyes oldallal még nem találkoztam.
Azt, hogy az ember meglepődik, elmélázik, meredten néz maga elé vagy sír pár percig a meditáció után, mondhatjuk természetesnek is, hiszen szokatlan, különleges, megérintő tapasztalásról lehet szó.

Ilyen hatások a hétköznapi életünkben is érnek minket, és ezekre szükségünk van a tapasztaláshoz, fejlődéshez, hiszen ezek lökésére indul útjára mindig valami újabb élet- és énérzés, kinyílás, amit általában befelé figyelős, elcsendesedős időszak előz meg. Azok a bizonyos apró újjászületések, talán ismerős...:)

A könnyek gyógyító erejéről még egy másik írásomban szó lesz részletesebben, de mint sejthető, azok az oldás, tisztulás megnyilvánulásai a sós víz ereje által. Szeretem, ha valaki sír, örülök neki, hiszen éppen emelkedik és gyógyul, még ha ez furcsán is hangzik.
Amikor a mélyebb vezetett állapotban sírnak a vendégeim, különös tapasztalásaim vannak, ugyanis libabőrös leszek, ahhoz hasonlít a bőrömön az érzés, olyan, mintha pezsegne rajtam valami vagy mintha lelocsolnának szódával. :) A sírással érezhetően távozott az illető testéből valamilyen energia, ami rám is kicsapódik.

Az egyik utaztatás során ránk sötétedett, ezért nem láttam, hogy csendben könnyezik a hölgy, de a bőrömön érzett pezsgésből sejtettem. Mikor felébredt, kért is egy zsebkendőt. :)
Ez az oldódás sírás nélkül is megtörténhet, néha elég csak néhány vidám, szeretetteljes tapasztalás vagy elég egy felismerés, valaminek a mélyebb megértése.A tanfolyamon azt mondta a tanárom, hogy a véremben van az egész, és bevallom én is hasonlóan érzem már a kezdetektől.
Sok-sok életemben tevékenykedhettem már energiagyógyítóként valamilyen formában, így inkább csak "emlékek" felidéződéséről van szó. Ösztönösen és egyre szerteágazóbban jönnek a mélyből az emlékek, mikor mit kell megérteni, tenni és mondani.

Mint mindennek lényege, alapja és következménye a szeretet, így ez egy utaztatás során is igaz és szükséges.
Ez is egyfajta energiagyógyítás, hiszen a sérült lélekrészeket, azok blokkjait, "félelmeit" "gyógyítjuk" szeretettel, megértéssel.

Hihetetlen mennyi tudatalatti minta, blokk vezérel minket. Kineziológiai tanulmányaim során hallottam, hogy "csak" a fizikai sejtjeink 6 felmenőig őrzik a sérült mintákat, és akkor még nem beszélünk a lélek mélységeiről.
Hány száz és ezer év szeretet-sérülését őrizhetjük?
Mindezek működtetnek minket, mint kb. robotokat öntudatlanul, amíg tudatukra nem ébredünk.
Belül mélyen a FÉNYES  "MAG", és rajta sok-sok "sűrű és sötét" energia, a terhek, a félelmek, mint a hagyma rétegei, ehhez szoktuk hasonlítani.
Ez a fényes mag ÖNMAGUNK AZ, aki békében, derűsen, ítélkezések, elvárások és feltételek nélkül csak SZERET és SZERET...
Az utaztatás során, mint minden meditáció során, egyre közelebb kerülünk ehhez a fényes maghoz önmagunkban, megtapasztalható a vele járó tehermentes, könnyű, szabad, békés lélekállapot.
 

Különös érzékelni a reinkarnációs utaztatásban lévő ember energiáját és külön a lélek energiáját.
Mikor lefekszik az illető, az első pár percben még érzek körülötte zavaros energiákat, majd egyszercsak hirtelen beköszönt a békés csend. Valami kikapcsol.
Érezhető a térben, a levegőben, hogy valami eltűnt és ezzel egy időben elindul a szem REM mozgása, ami a mélyebb tudatállapot jele, ahogy a légzés ellágyulása, lassulása és a test izmainak megrándulása is, pont mint elalvás előtt.
Az utazó még ha mélyen is van, de észlelése kitágultabb, éberebb, mintha kint és bent is lenne egyszerre.
Érzékelheti önmaga tiszta lélek önvalóját, szabadabbnak és könnyűnek, akkor is, ha esetleg érzi a végtagok elnehezülését közben néha, de ez ilyenkor nem számít, hiszen a vezetett meditáció hatására nyugalomban úszik.


 A vezetett meditáció elején történik egy "képzeletbeli", gyógyító arany színű energiával történő sejtfeltöltés. Az az érdekes, hogy többen érzékeltek már beteg területeiken egy kis beszúrásszerű jelzést, mikor az arany energia odaért. Valami történt. Akkor is, amikor már rég elfeledett műtétről volt szó.
A meditációnak abban a szakaszában, amikor felteszem az első kérdést, az utazónak nem könnyű hirtelen megszólalnia, de lassan belejön mindenki. :)

Az "utazás" alatt előfordul, hogy egyfajta külső szemlélőként figyelik magukat, nincs mindenki annak tudatában, hogy magát látja, majd az utazás haladtával és az egyre mélyebb emlékek felidézésével be szokott köszönteni a "nahát, ez én vagyok" élmény. :)
Tapasztalataim szerint azért még mindig gyakoribb az egyes szám első személyben történő elmesélés.

Mély nyugalomban vannak, még ha esetleg közben sírnak is, csak mintha átvennék egy picit a látott személy érzéseit is, majd segítségemmel ők maguk vigasztalják, oldják fel a másik életbeli énjüket, hiszen sérült részeiknek szeretetet adnak.

Mikor a szívemben érezhető, hogy eljött a vége, gyakran meg is kérdezem az utazókat, hogy szerintük van-e itt még dolguk vagy ébredjünk fel, és ez utóbbit választják.
Ébredés után el vannak varázsolva, mintha "messziről jöttek volna", kell egy kis időt hagyni nekik, amíg visszatérnek a szobába. :)
Persze...egészen más ott bent, mint kint...
Csak ahogy a lélek csendje és a világ zaja...


A reinkarnációs utaztatások nagyon érdekesek és tanulságosak szoktak lenni, ezért érzéseimet követve úgy döntöttem, egy blogsorozat keretében megosztom veletek az általam vezetett és dokumentált eseteket. :)

A bejegyzések linkjeit ezen az oldalon találjátok meg:

REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA


Írta: Dr. Dankó Szilvia  - Daisy


További információk a reinkarnációs utaztatásról és időpont kérése:Konzultációs időpontok, utaztatások lehetséges napjai:Egyéb olvasmányok a témával kapcsolatban:

Ez a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése