2016. november 9.

Szabadulás egy 600 éves tehertől - közelebb az ikerlánghoz

REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA

Szabadulás egy 600 éves tehertől - közelebb az ikerlánghoz 
 (Olaszország - 1400-as évek - Edit utazása)




Edit korábbi utaztatásai alkalmával már egy kis betekintést nyertünk egy középkori életébe, ahol férfiként élt. Mintha ez az élet lett volna az, ami jelenleg számára a legfontosabb üzenet és legerősebb "oldanivaló".

A vezetett meditációm szövegétől eltérően mindig mást látott, egy függőleges korláton ereszkedett lefelé, nagyon mélyre és a sötétségbe.
Mély lelki rétegekre utalhat, a sötétség pedig félelmekre, ahogy észrevettem a sötét, sűrű energia mindig ezt jelképezi.
Úgy döntöttünk, ennél a levezetésnél eltérünk a megszokott szövegtől és egyenesen a lefelé vezető csövön engedem le a mélybe, ha már lelke ide akarja elvezetni.

Leért...és újra látta magát abban a szobában, ahol már egy korábbi utaztatás alkalmával is.
Ebben a szobában volt egy döntött asztal, ahol írt valamit egy madártollal, sötét volt, csak egy lámpás (olajlámpa) világított. Utánakutatva valóban középkori elemek. Félelem érzése kísérte korábban is ezt a képet, ezért később átbeszélve azt gondoltuk, hogy esetleg titkos írásokkal foglalkozott, de ebben az utaztatásban kiderültek a rossz érzések valódi okai.

Kiderült, ez a szoba és ez a hely egy kolostorban található, látta magát most a kolostor kertjében is. Furcsa volt, mert egyedül érezte magát, a kolostorban sem látott senkit és a város is kihalt volt.
További kérdésekre kiderült, hogy egy háborúban halt meg mindenki, ő ide a kolostorba menekült, hiszen itt minden rendelkezésére állt, ruházat, élelem. 40-50 év körüli férfiként érzékelte magát.

Érezte, hogy a családját, vagyis a szeretett feleségét és gyermekeit is elveszítette, emiatt nagyon rosszul érezte magát. Sokáig élt így egyedül, néha kiment a városba is, de ijesztő volt számára az egyedüllét.
A korábban is látott sötét szoba csak egy félemeletnyire volt lent, most felfedezett egy szekrényt is benne, ahol iratok és könyvek voltak. Érzéseit, fájdalmait írta meg az utókornak és a városban történteket, a háború eseményeit.

"Mi történt később" kérdésre látta magát 80-90 év körüli öregemberként, aki ugyanabban a városban lakott egy újjáépült házban közel a kolostorhoz, és az ablakon nézett ki. Semmi sem érdekelte annak ellenére, hogy a város ismét megtelt élettel, hatalmas volt a fájdalma a szerelme elvesztése miatt, nem is találta meg többé a szerelmet ebben az életében, fájdalomban és hiányban élt.

Látta magát meghalni, és azt is, ahogy kívülről nézve kiszáll belőle a lélek halálakor.
Sírt végig.

Az utazás alatt feleségében felismerte jelenlegi életében is megismert ikerlángját, akit most is elveszített.

 Felébresztettem és az oldás továbbra is folytatódott. Hangos sírógörcsben tört ki felváltva nevetőgörccsel, mert közben viccelődtünk is.

 Érdekes, hogy az utazás közbeni sírásnál nem éreztem a bőrömön ilyenkor érzett szokásos oldódás hatásait, a bizsergést, viszont az ébredés utáni zokogásnál már igen.
Annyira sírt, hogy éreztem, segítenem kell valahogy, ezért a régi fájdalom-energiákat elkezdtem belőle kitépni, biztattam és nyugtattam, hogy ez már rég elmúlt, ezen ügyesen túl vagy, ez a múltad, már nincs dolgod vele, lélegezd, fújd és sírd ki.
Később mesélte, ez nagyon sokat segített neki. Úgy éreztem, mintha egy szülést folytatnánk le, és ő is így írta le, hogy kiszültük a fájdalmat.

A sok egyedül töltött évtized alatt hatalmas fájdalomtestet növeszthetett...

Ő maga fogalmazta meg felismerésként, hogy eddig, mikor ikerlángja miatt sírt, abban benne volt ennek az életnek és szerelme elveszítésének a fájdalma is.

Közben megbeszéltük ismét megerősítésként, hogy az ikerláng mindig is volt és lesz, nem tudjuk elveszíteni...

Az utazást követő napokban boldogan mesélte nekem, hogy sokkal könnyebbnek érzi a lelkét, mint aki egy 600 éves terhet sírt ki magából. :)

Szerintem ezzel az utaztatással "nagyot alkottunk". :)

Még mély tudatállapotát "kihasználva" tettünk egy újabb felfedezést (általam először) egy holt lélek fénybe átsegítése kapcsán, de erről úgy érzem külön lapot nyitva kell majd írnom, mert azóta többször teszteltem egy amerikai pszichológus nő könyve és tapasztalatai alapján utaztatások alkalmával és minden alkalommal sikerrel jártunk, de erről hamarosan... nagyon izgalmas, megható és misztikus terület az biztos. :)

Edit már érti miért nem szerette Olaszországot eddig . :)


Írta: Dr. Dankó Szilvia Daisy (2016)

Ez a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!




További történetek:

Információk, cikkek a reinkarnációról:

Reinkarnációs utaztatás és tanácsadás - információk és bejelentkezés:




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése