2017. március 5.

Letícia "Utaztam újra - de jó! :)" című tapasztalat megosztásaREINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA 
Letícia utazása

 

 

Letícia utazásának élményeit és hatásait saját blogjában jegyezte le Utaztam újra - de jó! :) címmel.
 
Blogbejegyzésének közzétételéhez hozzájárult, amiért hála és köszönet! :)
Íme:

 

"Munkára utaztam, és kijött egy jó kis kapcsolat egy nővel, akinek köze nincs a világhoz, téblábol kapott örökségben és hatalomban, és én teljesen függetlenül növök fel mellette, közöm hozzá semmi sincs. 
Megjelent anyai nagyanyám apja, kis huncut, húzott be a történetbe szekéren (!), majd anyai Nagyanyám, mint nagyobb gyerekem, akire rábízom a kisfiam, miután meghalok a 3. gyerekkel, akit elvesztek és belehalok, mert vele elvetélek. Kicsi nem enged el, kérem hagyjon menni. Kétségbe esik, hogy soha. Hát persze, hisz az ikerlángom. És amikor a nagyobb gyermekemre nézek, az is megérez, és ahogy a Nagyanyám okos szemét megláttam, egyből tudtam, jó helyen van a gyerek. És mehetek...

Az egész utazásban minden jó, de a legjobb a Fény. Ahogy pulzál, ahogy vezet, ahogy gyógyít az energiája, ahogy feltölt és hogy rájöttem a csatornára csatlakozni vezető nélkül, azt hiszem ez a Teljesség egy része. Már adni is merek belőle, vadidegeneken tesztelem, hogy hatok.

Azt gondolom, elindultam egy olyan úton, ami már ki volt jelölve, de sosem akartam tudomásul venni, hogy nekem ez az utam, én ezt tudom. Mi több, én ezt is tudom.

Minél többet tudok a világról, annyival kevesebbet merek bevallani belőle másoknak. De nem baj. Nekem a tudás a dolgom és hogy tegyem.


Amire rákérdeztem és lejött, hogy tuuuudtam, de megláttam, miért is most? Villámok, viharok, orkánok, és nem akarva, de lejöttem... Mert tudtam, mi lesz a dolgom. pucolás, tisztítás, takarítás, erőt adni és megtartani. terhelés alatt leszek mindig, nem is tudok másképp lenni, mert ezért küldött le. És azt is tudom, hogy ki és ki vagyok. Nem nagy lelkesedéssel vállaltam ezt a feladatot, sokat dolgoztam már Neki. Tudom mi lesz a vége, de szót fogadtam, hogy küldött és hogy bevetés van, és bár nem vagyok fiatal, de megbízható vagyok és teljesíteni fogom, amiért leküldött. Összeszedtem magam és itt vagyok.

Az élet, a jelenlegi is varázslatokkal van teli, és a varázsló egyike én vagyok! Hát használjam és a jóra! Sok energiámban van, de megtaláltam a Forrást és hála érte a Magasságosnak és Szilvinek, hogy megnyitotta nekem: magamat. Tudom ki vagyok, milyen alakot öltöttem Evilágban. És tudom, mit kell tennem. Felszabadító érzés!! 

(Majd az igazi Földet érésem lerajzolom .... Addig itt van ez. Én nem vagyok ennyire harcias, a fejemben van az erőm, hiába van kardom, de a lényeg stimmel. :) ) "
zene meg:
és ez is:


Írta: Letícia


A reinkarnációs utazást vezette: Dr. Dankó Szilvia

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése