2016. december 3.

Szexualitás és a hozzá kapcsolódó bűntudat feloldásaUtazások a bennünk élő Nő és Férfi Egysége felé - A szexuális bűntudat feloldása 
Hol sérült meg a szexualitás?
Miért bűn?
Sokan élik meg bűnként, ha nem is magát a szexualitást, de bármit, ami hozzá kapcsolódik, legyen az szenvedély megélése, titkos vágyak, izgalom keresése, szexuális szokások, stb..
Vagyis, ha ezen a területen is felbukkannak a bűntudat legkisebb jelei, azt érdemes feltárni és feloldani, hiszen a legnagyobb csoda megnyilvánulása ütközik akadályokba.

Amíg ez így van, hogyan lennél Teljes?
A szenvedélyes, önmagát és a mindenséget lelkesen szerető Én hogyan is ébredhetne magára, ha a mélyben ott rejlik egy jó adag bűntudat? A félelmek legalja a bűntudat, ami leginkább leválaszt a szeretet-keringésről, lelkünkről, elválaszt Önmagunktól. És persze másoktól is...
Nem biztos, hogy ez a bűntudat mindenkinél tudatos, a kineziológia is "Bánat és Bűntudat" csoportba helyezi a tudatalattiban.
Rá utaló viselkedésformák, érzések:
Elárult - Leigázott - Csüggedt - Elfogadhatatlan - Önostorozó - Levert - Legyőzött - Tönkretett

Tudatos szinten a "Sértődöttség" csoport érzéseiben, viselkedéseiben nyilvánul meg:
Megbántott - Feszengő - Megsebzett - Kihasznált/Összezavart - Mellőzött - Visszautasított - Hallgatag - Megsértődött

A gondolataink tudatos megfigyelésével észre lehet venni őket, hiszen azok a gondolatok épp "nem szeretnek".

(folytatás lentebb)


Ha szeretjük magunkat, abba a testünk is beletartozik. Nem csak úgy külalakra, a tükörből megfigyelgetve, hanem minden sejtjében szeretjük, minden funkciójával.

A test egy hangszer, zeneileg is, önszeretetileg, energetikailag is és mindenhogy!
Ha megfelelően kezeljük, a lélek szívesen időz benne.
A lélek is egy energia, ami szabadon szeretne táncolni, örvényleni a testben...
Legszabadabb táncát akkor járja, ha ki és bejárása van...vagyis kint is van és bent is egyszerre...
alul összeköttetésben a Föld Szívével és Fent a Teremtő Forrással...akadálytalanul...
Persze az elakadt energia is eltáncolgat örömében, csak nekünk nem mindegy emberi megélés szintjén!


Hangszerünk behangolása köthető a szexualitáshoz is.
Az orgazmus pillanata pl. olyan magaslatos öröm és mennyei érzés, amikor minden megszűnik és minden Egybeolvad...ebben a pillanatban eltűnik az Én, hiszen egyben lüktet a Mindenséggel.

Ha úgy nézzük, egyfajta rezgésemelési módszer... :) Felhangoljuk magunkat az "Istenhez"...de hogy ezt milyen mértékben és magaslatos mélységben éljük, az nem mindegy. Vagyis mindegy, de olyanok vagyunk, hogy úgyis előbb-utóbb többre vágyunk...szerintem valójában ezt az élményt keressük...
Megismertem egy módszert, aminek a segítségével ez lehetséges...

 (folytatás a kép alatt)


Úgy érzem eljött az idő, hogy erről beszéljünk! Hogy a szex ne legyen ekkora hű de nagy tabu.
Eljátsszuk, hogy ez a legtitkosabb, de mégis mindenki titka..a Nagy EGY titka :)

Az őszinteség a Szeretet-lényünk, "MAG-unk energiája" szabad áramlásának velejárója.
Amiről nehéz őszintén beszélni, ott félelmek vannak, gátolnak, vagyis a lélek valamire emlékszik, amiben megsérült, emlékeiben őrzi, hogy a szex bűnös dolog, vagy valamiért a szexualitáshoz kapcsolja. És ez globálisan igaznak tűnik...

A 2., vagyis a szakrális csakra sérült, vagyis a csakra egészséges forgását gátolja egy "régi" sűrű, sötét energiatrutyi, ami elzárja a "fényt". A legtöbb embernél "látható." Ez a bűntudat-program.
Akkora program, hogy társadalmi illemmé nőtte ki magát...
Amíg ez "él", nem tud kiteljesedni az önszeretet, az önbizalom, nem tud megmutatkozni a valódi Én, hiszen a bűntudat a skálánk legalja.
Mikor már nagy nehezen felkapcsolgattuk magunkat, hirtelen megráz és zuhanás megint a legmélyebbre. Pedig látod és érzed magad, milyen is vagy valójában, milyen lehetnél, de valamiért nem megy...
Kineziológiailag nevezik a bűntudatot mélyebb szinteken "Nincs választás" csoportnak...hm elgondolkodtató...

Hogy is tudna az emberiség a SZÍV-térbe emelkedni, ha lentebb elakadások vannak...

(folytatás lentebb)Ahogy zajlik nálam a spirituális ébredés, önMAGamra ébredés, évek óta úgy szivárognak be a tudatosságomba bizonyos információk. Összefoglaló néven Tantrának hívnám azt az információ csomagot, amiről most beszélnem kell.
Úgy érzem, ajándékként ezt kaptam...és azt is, hogy majd tovább kell adnom...MOST jött el az ideje...

Nem olvastam egy könyvet sem a témában.
Egyet megvettem, amit kinyitottam a "lényegnél" és az a pár sor, amit olvastam, egyezett az általam felismertekkel.
Be is zártam, úgy döntöttem, nem engedem, hogy bármiféle külső hatás befolyásoljon, figyelem tovább, milyen információk érkeznek. Az a jó, hogy a tanítások hatása, hatékonysága mérhető... :)

Meséltem erről már egy-két embernek és azt mondták, ők is így "tanulták" bizonyos könyvekből, vagy tanfolyamokon. Úgy tűnik EGY Forrásból jön...

Azt mondják, az ősi korokban természetes volt ez a tudás, ezzel gyógyítottuk magunkat és a "világot".
Ebben biztos vagyok...ez az erő bármire képes és szerencsére a szeretet a turbója. :)

Apránként elkezdtem emlékezni a Tantra összetevőire az elmúlt évek alatt, mi "mindenre" kell figyelni, majd azt nem figyelni. :)
Pont, amit ének órán is tanulok mostanában...milyen érdekes....teljesen ugyanarról van szó...a csakrák vonalán húzódó energiacsövünkről...és annak használatáról...

Ha már velem és még sokakkal jót tesz, emel, gyógyít, és visszavezet ÖnMagunkhoz, ha ez segítheti az Önmagunk és kapcsolataink gyógyítását, az önszeretetet, önbizalmat na és persze a szexuális életünket is, akkor nem tarthatom magamban.

Röviden összefoglalva lényege a szeretet, szerelem, a Férfi és Nő, az Egység, a Szenvedély energiáinak tudatos működtetése és megélése.
A Tantrán keresztül lemérhető, mikor mennyire volt sikeres a "gyakorlás", mikor keringetjük "jól" az energiákat és mikor kapcsolnak be a fél-elem - programok, amik nem engedik, hogy a teljesség átragyogjon rajtunk.

"Minden idő, amit magasabb rezgésben töltesz, gyógyít!"

Úgy érzem, ez a terület soha véget nem érő leckéket, gyakorlatokat és tapasztalásokat hordoz...
A szexualitásban, a légzésben és az emberi testben sok kis titok van még elrejtve.

(folytatás a kép alatt)Sokunkban érezhető, hogy beszélnénk róla, de nem merünk.
Sokan hihetik azt, hogy ha egy kapcsolatban nem megy a szex, akkor az nem menthető.
Sokan hiszik azt, hogy a szex nem is olyan fontos.

Arra nem biztos, hogy gondolunk, hogy a problémákat a 2., szakrális csakra sérülései okozzák és ezek tükröződnek a párunkban...esetleg azt ő okozta egy korábbi életben...
A karma és a vonzás törvénye által nagy eséllyel olyan társat vonzol be, akiben ugyanazok a "tudatalatti programok", sérülések vannak...akármilyen szerepben is játsszátok..

Apáca életek, erőszak elkövetői és elszenvedői, szexualitással gyógyítók, a Nőiség megtagadásának bármilyen megnyilvánulása bármelyik életben...okozhattak olyan sérülést, ami most nem enged tovább...hiszen a lélek emlékszik... gyógyulni akar ott, ahol még nem szereti teljesen magát...

Úgy érzem, én felkészültem rá, hogy beszéljek róla.
El tudom képzelni egyéni konzultáció keretében, reinkarnációs utaztatással egybekötve, és hasznos lehetne csoportos meditációk formájában  is "emlékeznünk az ősi tudásra". (Csoportos tantra-gyakorló meditáció)

Jelezd felém, ha szeretnél róla beszélni, ha szeretnéd Magadban is oldani a gátló félelmeket.
Az aranykapum@gmail.com címen vagy a weboldal kapcsolatfelvételi űrlapján elérsz. :)


Írta: Dr. Dankó Szilvia - Daisy - 2016Reinkarnációs utazás történetek:
Információk, cikkek a reinkarnációról:
Reinkarnációs utaztatás és tanácsadás - információk és bejelentkezés:


Ez a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése