2017. január 13.

Klári utazása - Féltékenység, bántások, egóharcok mélyebb gyökerei


 REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSAIM NAPLÓJA Klári utazása - Féltékenység, bántások, egóharcok mélyebb gyökerei


 Klári párkapcsolati problémái miatt jelentkezett reinkarnációs utazásra.
25 éve él házasságban, a férje iránti vonzalom mellett már az első találkozásuk óta érez egyfajta megmagyarázhatatlan taszítást is. Házasságuk szerinte nagyrészt "külső" nyomás hatására jött létre.

2 éve már próbálkoztak különköltözéssel is, de nem bírták egymás nélkül.
Klári gyanakvó, túl bizalmatlan és féltékeny, még akkor is, ha tudja, nincs rá oka, bár bevallása szerint az évek alatt már sokat fejlődött ezen a téren. 
Önmagától már nem kötekedik, nem kezdeményez veszekedéseket, mint ahogy korábban tette, hogy levezesse frusztrációit, de a férje reakciói ki tudják borítani, bármin képesek ilyenkor összeveszni.
Nevezzük egóháborúnak, ami közöttük zajlik, gyakori jelenség. 
A kineziológia "allergiának" nevezi, amikor a felek már kb. szó szerint allergiásak egymásra...a jó hír, hogy kezelhető. :)

Klári sejti, hogy bizalmatlansága önbizalomhiányból, önszeretetlenségből is fakad. Látja magát kívülről, nem akar ilyen lenni, de nem tudja uralni.
Már felvetette a válást is, hiszen nagyon nehezen viseli a helyzetet, de a férj hallani sem akar róla.
A férj "uralkodó" energiaszerzési játszmákat játszik, Klárié pedig az "áldozat" szerep. 
Visszavezetve a szülői mintákra, érthető is.
Olyan érzése van, mintha férje korábbi életeik során sokat bántotta volna, és ő tudat alatt ezért akar bosszút állni. A férj pedig ösztönösen a bocsánatkérő, aki mintha jóvá akarná tenni korábbi "bűneit".
 
(folytatás lentebb)
1600-as évek - Németország


Utazása kezdetén egy 25 év körüli, fehér ruhás nőt pillantott meg, aki várandós volt, nagy pocakkal, közel a szüléshez. Az arca nem látszott tisztán. Egyértelműen sugárzott belőle a szomorúság.
Az okokat kérdezgetve hirtelen egy parkban látta magát. Épp egy lovashintóban boldogan romantikázó párocskát figyelt.
A hintóban utazó férfi volt a gyermeke apja, aki nem is tudott a várandósságáról, egyáltalán nem érdekelte Klári (akkor néven Emma), hiszen ő csak egy cselédlány volt, a férfi pedig uralkodó, nemes úr fia.  (jelenlegi életében ő a férje)
A faluban élt és cselédként dolgozott az uraságék kastélyában.
Az uraság sok nőt használt ki szexuálisan, érzéketlen volt, a gazdagság fényének illúziójában csillogtatta egóját, Emma viszont reménytelenül szerelmes volt ebbe a férfiba.


Kérdeztem mi történt később, talált-e magának szerelmet ezek után, milyen élete volt a gyermekének?
Megismert egy másik férfit, egy cipész embert, aki saját fiaként nevelte a gyermeket, így boldogságban cseperedett fel. Később a fiú is cipész lett. :)
Amikor a fiát megpillantotta, meghatódott és sírni kezdett, mert felismerte benne mostani fiát. Ahogy ébredtek tovább az emlékei, úgy jutottak eszébe a nevek is. Ekkor tudta csak meg, hogy őt Emmának hívták, a fiát Leonak, az uraságot pedig Felixnek. Végre saját arca is kitisztult, szépnek látta magát, fején fehér kendőt viselt, hosszú, göndör, barna haja volt.
A cipésszel boldogan éltek, de azért gyakran eszébe jutott a gyermek apja is.

Kértem, hogy egy arany fényben ölelje át fiát és Félixet is, mintha egy boldog család lennének.
Magyarázza el nekik, hogy ez csak egy felvonás volt az élet színpadán, találkoznak még, lesznek együtt, itt ezt a "játékot" kellett megélniük, ebből tanultak, stb...
Kimondta, hogy megbocsát Félixnek, már nem haragot, hanem erős szeretetet érzett iránta.
Kértem, hogy akkori önmagát, Emmát külön ölelje meg, adjon át neki néhány szeretetteljes üzenetet, hogy megértse mi miért történt.
Felismerte, hogy Emma szégyellte magát terhessége miatt, ezért nem mert szembesülni teljesen önmagával, ezért nem látta saját arcát. Miután megszeretgette, már látta Emma mosolygó arcát is. :)

A cipésszel élt élet szeretetben telt, könnyebben idézte fel a részleteket, ellentétben a Félixes történet nehezebben ment, valószínűleg el akarta felejteni, temetni magában...
Kérdeztem, Emma mit üzenne jelenkori énjének? Azt üzente, hogy többé ne higgyen a gazdag férfiaknak.
Hm.. Érezhetően ez a válasz még magában rejt egy adag sértettséget, és ezt az üzenetet nem vehetjük általános tanácsnak. 
Emlékeztettem, hogy a gazdag emberek viselkedésüktől függetlenül,  mélyen ugyanolyan fényes, tiszta szeretet energiák, lelkek... Amúgy sem minden gazdag ember viselkedik úgy, mint Félix akkor, stb... Kértem, hogy mondja ezeket el Emmának is, aki végül megértette, mosolygott és megbékélt. :)
Klári érezte, hogy itt már nincs tovább dolga, így hát felébresztettem.

Úgy érezte, megkönnyebbült, lelke egy része meggyógyult, amiért nagyon hálás volt. 
Köszönettel távozott és azzal, hogy találkozunk még.
Így már érthető, miért érezte lelke mélyén, hogy férje sokat bántotta és most "karma-kiegyenlítésül" vissza kell bántania, férje pedig miért viselkedik "jóvátevő" szerepben. És ez csak egy régi élet emléke...ki tudja mi minden történt még...majd utánajárunk. :)


Írta: Dr. Dankó Szilvia (Daisy) 2017.
Képek: Pinterest


További történetek:
Információk, cikkek a reinkarnációról:
Reinkarnációs utaztatás és tanácsadás - információk és bejelentkezés:


Ez a tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Másolása, vagy másik weboldalon való publikálása csak a szerző előzetes írásbeli engedélyével lehetséges!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése