2014. május 2.

9 dolog a telepátiáról és a telepatikus kommunikációról






telepátia

1. A telepátia rövid értelmezése

A telepátia gondolatok, érzések fogadását jelenti egy másik személytől bizonyos távolságból az öt jellemző érzék, a látás, hallás, tapintás, ízlelés vagy szaglás nélkül. Sokkal valószínűbben történik meg olyan emberek között, akiknél meglévő, szoros kapcsolat áll fenn.

Ikrek gyakran mondják, hogy érzékelik egymás érzéseit, nem számít, mekkora a köztük lévő távolság. Úgy tűnik, hogy rendelkeznek egy automatikus születési kapcsolattal. Lehetséges egy valaki mással való kommunikációs eszköz, de vannak olyanok is, akik az állatokra képesek telepatikusan ráhangolódni.

A telepatikus kapcsolat abból a koncepcióból született, hogy minden lény ugyanabból a forrásból származik. Néhányan ezt szellemi, mások természetes forrásnak nevezik, és vannak, akik egy univerzális erőnek.

2. Ki telepatikus?

Mindenki egy telepatikus ajándékkal születik, ez segít megtanulnunk, hogyan használjuk ezt az ajándékot, hiszen sok ember akadályozva van, hogy képes legyen kommunikálni ezen a módon. A tudatosság hiánya, szkepticizmus és az általános társadalmi nézetek gyakran nehezítő tényezők az emberekben, hogy felszabadítsák ezt az intuitív képességüket.

Néhány kultúrában nyíltan elismerik a kommunikáció ilyen módját, mint például a japán, akiknek van egy szavuk, mely leírja a különleges kapcsolatot és az egységet a szerelmesek között, mely erősíti a telepatikus megértést.

3. A telepatikus kommunikáció tanulása

Egy relaxált állapot nagyban növeli a telepatikus erőt. A meditáció segíthet ellazítani az elmét és a testet, ami egy sokkal nyitottabb fogadást és küldést tesz lehetővé a telepatikus kommunikációban. Segít megszabadulni az elmében lévő nem kívánt és felesleges gondolatoktól. A nyitott elme növeli a telepatikus kommunikáció esélyét, egy zárt elme kevésbé valószínű, hogy képes hatékonyan küldeni és fogadni.

Próbálj meg ne nagyon hallgatni azokra, akik kételkednek. Egy egészséges adag szkepticizmus normális, de ha egyszer hiszel valamit magadban, nem fogja engedni másoknak, hogy megváltoztassák a véleményedet a saját hitetlenségükkel és negativitásukkal.

Amikor megpróbálsz telepatikusan üzenetet kivetíteni, nagy részletességgel vizualizáld a címzettet. Képzeld el, hogy előtted áll, és képben átadod az üzenetet, de elképzelheted azt is, hogy telefonon beszélsz vele.

4. Türelem

Amikor gyakorlod a telepátiát, ne feledd, hogy mint minden képesség tökéletesítése időt vesz igénybe. Ne várj azonnali eredményeket egyetlen éjszaka alatt. A tehetséged türelemmel javulni fog.

5. Egészség

A jó egészség és a jólét előnyös a hatékony kommunikáció szempontjából. Minden gyengébb, ha beteg vagy, beleértve a gondolatok és érzések kivetítésének képességét.

6. Tudni, hogy működik

Amint elküldöd a gondolataidat, ösztönösen kapsz egy érzést, hogy az üzeneted el lett küldve. Amikor ez megtörténik, hagyd abba a gondolataid kivetítését. Ha veszel egy telepatikus kommunikációt egy másik személytől, akkor úgy érezheted, hogy dolgokat képzelsz. Ez normális, de ne hagyd figyelmen kívül a gondolatokat, hanem hallgass és emlékezz rájuk.

7. Hogyan kapjuk meg a közléseket?

A kommunikáció fogható érzések, érzelmek, gondolatok, képek és vágyak útján. Vannak, akik álom közben képesek telepatikusan kommunikálni.
A tisztánlátás egy vizuális formában kapott üzenet fogadását jelenti. Egy belső hang hallását tisztánhallásnak nevezik.

8. A telepátia előnyei

Amikor csatlakozol más lényekhez, egy magasabb szinten vagy képes kapcsolódni hozzájuk, egy nagyobb megértés jön létre. Ez komoly hatással lehet minden kapcsolatodra.

Az állatok esetében meg tudod érteni a szükségleteit és az igényeit a szeretett állatnak, aki nem tud veled szóban kommunikálni, mintha ember volna. Ezen kívül az állatok gyakran megérzik a veszélyt, mielőtt az nyilvánvalóvá válna. Az állatok érzéseire hangolódás segíthet megvédened magadat a lehetséges veszélyes helyzetekben.

A telepátia művészete egy hatékonyabb kommunikációt tesz lehetővé. Környezetbarát, ingyenes, bármelyik fél tartózkodási helye nem fontos, és azonnali. Képzeld el, hogy kapcsolatba akarsz lépni valakivel egy távoli helyen. Már nem kell, hogy a szakadozó internet kapcsolatra vagy a gyenge mobiltelefon jelekre hivatkozz.

9. Telepatikus kapcsolat megakadályozása

Lehetőség van arra, hogy blokkolj másokat, hogy képesek legyenek küldeni és fogadni telepatikus kommunikációt neked és tőled. Képzeld azt, hogy bezársz egy ajtót a fejedben ennek az adott személynek. Ez sok munkát követel meg a részedről, mivel valószínű, hogy már annyira rá vagy hangolva egy másik személyre, hogy a gondolatok megosztása szinte automatikus folyamat.


Forrás: Újvilágtudat






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése